-
Tools/supplies
-
Drilling, polishing, grinding
-
Turning
-
Facilities, compressed air and vacuum
-
Goldsmith special tools/GRS
-
Small tools
-
Hammers
-
Hot-melt pistol
-
Grain pliers
-
Magnifiers, microscopes
-
Vacuum Pick Up Tool
-
Friction and smooth Ahlen
-
Repairing tools
-
Saws
-
Cutting tools
-
Screwdriver
-
Countersink deburring tool
-
Clamping and holding tools
-
Tool sets
- Pliers
-
Hammers
-
Soldering, melting, casting, welding
-
Measuring and testing
-
Surface treatment
-
Clean, dry, turning, sawing
-
CAD-software / software
-
Watchmaker tools
-
Sales and workshop tools
-
3D Werkzeuge & Reinigung
-
Drilling, polishing, grinding
Knipex Flachzange mit Hieb, Länge 140mm
Product number:
364141
Packaging Unit:
1
From Stock
| Application: | Halten, Greifen, Biegen, Pressen |
|---|---|
| Article name: | Flachzange |
| Blow: | mit |
| Brand: | Knipex |
| Colour: | schwarz |
| Content: | 1.00 |
| Dimensions width mm: | 9.50 |
| External dimension length: | 140.00 |
| Gross weight grams: | 105.00 |
| Processing mode: | atramentiert, poliert |
Manufacturer Informations
Name: Knipex-Werk
Street: Oberkamper Straße 13
City: 42349 Wuppertal-Cronenberg
Country: DE
Email: info@knipex.de
Phone: 02 02 / 47 94 - 0
Product information "Knipex Flachzange mit Hieb, Länge 140mm"
• Flache, kurze, breite Backen
• Greifflächen gezahnt
• Spezial-Werkzeugstahl, geschmiedet, ölgehärtet
Technische Daten:
• Zange: schwarz atramentiert
• Kopf: poliert
• Griffe: mit Kunststoff überzogen
• Gewicht: 105 g
• Maße: 140 x 50 x 11 mm
• Norm: DIN ISO 5745
• Backendicke (am Gelenk) (T1): 9,5 mm
• Backenlänge (L3): 28,0 mm
• Kopfbreite (W3): 15,5 mm
• Greifflächen gezahnt
• Spezial-Werkzeugstahl, geschmiedet, ölgehärtet
Technische Daten:
• Zange: schwarz atramentiert
• Kopf: poliert
• Griffe: mit Kunststoff überzogen
• Gewicht: 105 g
• Maße: 140 x 50 x 11 mm
• Norm: DIN ISO 5745
• Backendicke (am Gelenk) (T1): 9,5 mm
• Backenlänge (L3): 28,0 mm
• Kopfbreite (W3): 15,5 mm
0 of 0 reviews
Average rating of 0 out of 5 stars
Login
No reviews found. Share your insights with others.